Što je BB glow?

BB Glow tretman nudi više vidljivih prednosti nego većina drugih tretmana lica. Pruža trenutačnu pokrivenost i dugotrajnu ljepotu bez pretjerane stimulacije kože.

Imati lijep ten san je svake žene, posebno ako bi se on mogao ostvariti bez puno uloženog truda.

Tretman obuhvaća procese eksfoliacije, hidratizacije te unos BB seruma needling tehnikom, nakon čega se nanosi maska sa umirujući i vlažnim djelovanjem.

BB serum sadrži biljne ekstrakte koji koži pružaju vlagu i čvrstoću, štite stanice od oksidativnog stresa, poboljšavaju imunitet, osvježavaju i revitaliziraju te izjednačavaju tonus i ten kože.

Namjenjen je svim tipovima kože!
Tretman je:
– nježan i ugodan
– bez crvenila
– bez oteklina
– rezultat je vidljiv odmah nakon prvog tretmana

Ako nemate vremena ni novaca za duge rituale, a želite trenutni rezultat rješenje je BB Glow tretman.

BB glow tretman

Takozvani postupak s nanoneedlingom uključuje ubrizgavanje polu-trajnog BB glow seruma u kožu, koji traje oko šest mjeseci, a idealan je za one koji vole efekt šminke ``bez šminke``

BB glow najbolje je raditi ljeti, jer zbog svog zaštitnog učinka predstavlja svojevrsnu pripremu za sunčano vrijeme.

Tko ne može raditi BB glow?

BB Glow tretmanu ne trebaju raditi trudnice, žene koje doje, pacijenti sa zloćudnim bolestima, s akutnim herpes simpleksom, autoimunim bolestima, dijabetesom tipa 1, s infekcijama ili kožnim bolestima u akutnoj fazi (atopijski dermatitis, psorijaza, vitiligo ...); ili ako osoba uzima određene lijekove ili je alergična na bilo koji sastojak koji se koristi tijekom liječenja.

Stručnjak mora biti obaviješten o kompletnom medicinskom stanju klijenta.

Rezerviraj svoj termin
    Prijavi se za latua newsletter i ostvari dodatne popuste i pogodnosti.