LIP BLUSH

Lip blush je polutrajna šminka usana kojom se može korigirati oblik usana, dati im definiciju i iluziju punoće, uz željenu trajniju boju. Tretman se radi pomoću mašinice koja podjednako raspoređuje količinu i dubinu unosa pigmenta u usnice, te stvara slojeve boje čime se postiže prirodniji i puniji izgled usana. Lip blush je korektivni tretman koji može pomoći u izjednačavanju boje usana i njihove asimetrije, uz vrlo prirodne rezultate nakon što završi proces zacijeljivanja.

Lip blush preporučujemo svima koji žele lijepo zaobljene, punije, blago definirane usne uz željenu trajniju boju, nakon kojeg kao da ste nanijeli svoj omiljeni ruž, ali čija boja se ne skida.

Boju usana usklađujemo prema vašim željama, tako da slobodno donesite svoj omiljeni ruž, a mi ćemo njegovu boju duplicirati uz pomoć LONG-TIME-LINER® pigmenata, koji su prirodnog (mineralnog) podrijetla i ne izazivaju alergije, a tretmanom lip blushinga nanijeti na vaše usnice.

Nakon tretmana boja usana biti će nešto tamnija, ali će procesom regeneracije i ljuštenja otići dio pigmenta. Taj proces traje 4-7 dana. Nakon 4 tjedna radi se tretman korekcije kojim se popunjava pigment i definira se konačan oblik usana. Postojanost LONG-TIME-LINER® trajnog make-upa je 3-5 godina, a kad pigment izblijedi radi se samo tretman osvježenja boje.

Lip blush radimo s mašinicom i pigmentima visokokvalitetnog njemačkog branda LONG-TIME-LINER®.

Što je Long-Time-Liner®?

LONG-TIME-LINER® pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU. U više od 40 zemalja diljem svijeta provedene su razne studije koje su potvrdile dugotrajnost i visoku kvalitetu.

Izuzetno su sigurni za ljudsko zdravlje te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.

Neke od karakteristika pigmenta su: široka paleta pigmenata – 30 tonova za usnice, 15 boja za obrve, 4 olovke za oči. Visoka stabilnost, pokrivenost i sjaj boje. Mogućnost postizanja savršenog tona prema želji klijentica – od suptilnog do snažnog efekta. 30 godina iskustva u proizvodnji pigmentnih boja. Proizvedeno u skladu s EU propisima, kontinuirana kontrola kvalitete. Organski i anorganski pigmenti bez teških metala. Veganski i sterilni proizvod. Vrlo nizak alergijski potencijal.

Kako se pripremiti za tretman lip blush?

Nije potrebna nikakva posebna priprema za tretman lip blush.

Kod osoba koje imaju herpes, a žele raditi tretman lip blushinga, potrebno je uzimati terapiju 3 dana prije samog tretmana.

Tijek zahvata lip blush

Prvi korak su konzultacije na kojima se klijentica informira o tijeku tretmana i dogovara željeni oblik i boja usana. Na konzultacijama se, između ostalog, taj željeni oblik iscrtava.

Zatim se odabire boja trajne šminke. Paleta boja uključuje tonove od onih prirodnih pa sve do boje koje dobijemo miješajući osnovne pigmente kako bi nijansu usana čim više prilagodili vašoj željenoj boji.

Tretman lip blush traje 3 sata.

Kada se radi tretman lip blushinga, one se prvo dezinficiraju, a zatim se na njih nanosi anestetik kako bi eventualni osjećaj boli bio minimalan. U drugi sloj kože se ubacuje pigment, aparativno, putem ultra tanke iglice, čime se zapravo pigmentira željena površina, točnije, započinje mikropigmentiranje iglicama. Tretman je sličan tretmanu puder obrve.

Nakon prvog tretmana lip blusha, boja usana je nešto tamnija, ali će procesom regeneracije i ljuštenja otići 30-40 % pigmenta i tada će se dobiti željena boja. Nakon 4 tjedna radi se tretman korekcije kojim se popunjavaju eventualni nedostaci pigmenta i definira konačan oblik usana.

Kada pigment na usnama izblijedi, nakon otprilike 3-5 godina, radi se samo tretman osvježenja boje.

Mjere opreza kod tretmana lip blush

Nakon tretmana lip blush, usne se ne smiju instantno izlagati suncu te se moraju njegovati antibioticima u kremama.

Tretirano područje ne smije se vlažiti i ne smije se koristiti sauna barem 10 dana.

Rezerviraj svoj termin








    Prijavi se za latua newsletter i ostvari dodatne popuste i pogodnosti.