Opće informacije

Jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o pravilima o privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi la tua d.o.o. te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte info@latua.hr.

Datoteke

La tua d.o.o. slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju:

adrese internetskog protokola (IP)
vrsta preglednika, davatelj internetskih usluga (ISP)
datum i vrijeme, referentne / izlazne stranice
eventualno broj klikova

Pravila o privatnosti

Neovisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-beacona koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da la tua d.o.o. nema pristup ovim kolačićima koji se koriste od strane nezavisnih oglašivača niti ih kontrolira.

Politike trećih strana

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika.

Informacije o djeci

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju svoje mrežne aktivnosti.

La tua d.o.o. svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke koji se mogu identificirati od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete pružilo takvu vrstu podataka na našoj web stranici, potičemo da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da brzo uklonimo takve podatke iz naše evidencije.

Privatnost na mreži

Ova se politika privatnosti odnosi samo na naše mrežne aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili na stranici latua.hr. Ovo se pravilo ne odnosi na informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ove web stranice.
Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i pristajete na njene Uvjete i odredbe.

Ažurirano

Ova Pravila o privatnosti zadnji su put ažurirana 13. studenog 2020. Ako će doći do bilo kakvih ažuriranja, dopuna ili promjena naših Pravila o privatnosti, ona će biti objavljena na ovoj stranici.