Puder obrve

Puder obrve su najprirodnija metoda sjenčanja obrva, a rade se pomoću mašinice koja podjednako raspoređuje količinu i dubinu unosa pigmenta u kožu, te se tako postiže prirodniji, blago osjenčani izgled obrva.

Prednost je da ova tehnika ne ostavlja ožiljke, ne uzrokuje neželjene promjene pigmenta, pogodna je za masnu kožu i nema neprirodnih i grubih kontura obrva, a trajnost je 1-2 godine (ovisno o metabolizmu kože).
Puder obrve preporučujemo svima koji žele lijepo zaobljene, punije, blago definirane i trajnije obrve.

Boju pigmenta usklađujemo s vašom prirodnom bojom kose, tena i očiju, i naravno usklađujemo s vašim željama. Pigmenti s kojima radimo su prirodnog (mineralnog) podrijetla i ne izazivaju alergije.

Nakon tretmana boja obrva biti će nešto tamnija, ali će procesom regeneracije i ljuštenja otići dio pigmenta. Taj proces traje 4-7 dana. Nakon 4 tjedna radi se tretman korekcije kojim se popunjava pigment i definira se konačan oblik obrva.

Puder obrve radimo s mašinicom i pigmentima visokokvalitetnog njemačkog branda LONG-TIME-LINER®.

Što je Long-Time-Liner®?

LONG-TIME-LINER® pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU. U više od 40 zemalja diljem svijeta provedene su razne studije koje su potvrdile dugotrajnost i visoku kvalitetu.

Izuzetno su sigurni za ljudsko zdravlje te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.

Neke od karakteristika pigmenta su: široka paleta pigmenata – 30 tonova za usnice, 15 boja za obrve, 4 olovke za oči. Visoka stabilnost, pokrivenost i sjaj boje. Mogućnost postizanja savršenog tona prema želji klijentica – od suptilnog do snažnog efekta. 30 godina iskustva u proizvodnji pigmentnih boja. Proizvedeno u skladu s EU propisima, kontinuirana kontrola kvalitete. Organski i anorganski pigmenti bez teških metala. Veganski i sterilni proizvod. Vrlo nizak alergijski potencijal.

Japansko iscrtavanje obrva izvodi se stvaranjem crtica na koži nožićem, koje se zatim popunjavaju pigmentom, dok kod postupka nanošenja trajne šminke mikropigmentacijom, pigment precizno unosimo u kožu. Stvaranjem crtica na koži može doći do upale, a kako je rez površinski, pigment se puno brže ispere. ‘Japansko’ tetoviranje obrva može trajati do godinu dana, dok oblikovanje obrva trajnom šminkom rezultira postojanošću i do dvije godine.

Kako se pripremiti za tretman puder obrve?

Nije potrebna nikakva posebna priprema za tretman puder obrve.

Kod osoba koje imaju herpes, a žele raditi iscrtavanje usana i obrva, potrebno je uzimati terapiju 3 dana prije samog tretmana.

Tijek tretmana puder obrve

Prvi korak su konzultacije na kojima se klijentica informira o tijeku tretmana puder obrve i dogovara njihov željeni oblik. Na konzultacijama se, između ostalog, taj željeni oblik iscrtava.

Zatim se odabire boja trajne šminke. Paleta boja uključuje tonove od onih prirodnih pa sve do boje koje dobijemo miješajući osnovne pigmente kako bi nijansu obrva čim više prilagodili tenu i boji kose klijentice.

Tretman traje 3 sata.

Kada se radi tretman puder obrva, one se prvo dezinficiraju, a zatim se na njih nanosi anestetik kako bi eventualni osjećaj boli bio minimalan. U drugi sloj kože se ubacuje pigment, aparativno, putem ultra tanke iglice, čime se zapravo pigmentira željena površina, točnije, započinje mikropigmentiranje iglicama.

Nakon prvog tretmana puder obrva, boja obrva je nešto tamnija, ali će procesom regeneracije i ljuštenja otići 30-40 % pigmenta i tada će se dobiti željena boja. Nakon 4 tjedna radi se tretman korekcije kojim se popunjavaju eventualni nedostaci pigmenta i definira konačan oblik obrva.

Postupak obnove puder obrva radi se svakih godinu do maksimalno 2 godine.

Mjere opreza kod tretmana puder obrve

Nakon tretmana obrve se ne smiju instantno izlagati suncu te se moraju njegovati antibioticima u kremama.

Tretirano područje ne smije se vlažiti i ne smije se koristiti sauna barem 10 dana.

Rezerviraj svoj termin
    Prijavi se za latua newsletter i ostvari dodatne popuste i pogodnosti.