Tretmani depilacije

U La Tua make up & beauty studiju radimo tretmane depilacije hladnim voskom, cijelih nogu, ruku, nadusnice i brazilsku depilaciju. Izuzetno pazimo na higijenu i sterilnost svih preparata koje koristimo, kao i na ugodnu i diskretnu atmosferu. Želite li se brzo i efikasno riješiti dlačica onda je tretman hladnim voskom idealan za vas.

Depilacija hladnim voskom

Depilacija hladnim voskom jedna je od najčešćih metoda uklanjanja dlačica. U La Tua tretman depilacije radimo pomoću voska u roll-on patronama. Depilacija hladnim voskom idealna je za klijentice koje imaju problema s pucanjem vena i kapilara.
Kako bi potpuno izbjegli eventualnu bol ili nelagodu prilikom depilacije preporučamo da izbjegavate depilaciju neposredno prije menstrualnog ciklusa, jer je upravo tada koža najosjetljivija.

Postupak

Patronu za depilaciju zagrijavamo u posebnom grijaču; nakon što je vosak dovoljno zagrijan on se nanosi na kožu u smjeru rasta dlačica, a nakon što se vosak stvrdne trake se naglo povlače u smjeru suprotnom od rasta dlačica. Nakon depilacije nanosimo umirujući i hidratantni losion kako bi se umirilo eventualno crvenilo i iritacije. Rezultat tretmana depilacije hladnim voskom traje 3-4 tjedna.

Prednosti depilacije hladnim voskom

Nakon tretmana depilacije hladnim voskom vaša koža je mekša i nježnija, nema podljeva i točkastog krvarenja. Dlačice rastu sporije, tanje i slabije. Nakon 5-6 tretmana depilacije hladnim voskom korijen dlačica je oslabljen, te one postaju puno podatnije za čupanje, a time je i sam proces manje bolan. Preporučujemo depilaciju hladnim voskom 1-2 puta mjesečno dok se dlačice ne prorijede, nakon toga dovoljno je održavanje jednom mjesečno. Metoda je prikladna i za uklanjanje duljih dlačica. Prednost depilacije hladnim voskom je uvijek čist i sterilan vosak, namijenjen samo vama.

Prijavi se za latua newsletter i ostvari dodatne popuste i pogodnosti.


  Talentirani
  Beauty artist
  za stil
  svjetskih trendova

  LA TUA ima misiju pružiti najkvalitetniju uslugu permanetnog make up-a,
  uslugu uređivanja obrva i BB glow-a.
  Sve u kombinaciji s premium proizvodima za dobrobit
  naših klijenata i partnera.
  LA TUA - Tvoj make up salon!
  Rezerviraj Termin

  LA TUA usluge

  Ovisno da li Vam je potreban dnevni, večernji ili vjenčani look, radimo sve vrste make up-a, te brow lift i threading obrva. Individualnim pristupom prema tonu kože, prigodi i drugim karakteristikama određujemo vrstu make up-a.
  U ponudi imamo i LONG-TIME LINER® permanentni make up, što nas čini posebnim make up salonom za tretmane mikropigmentacije.
  MAKE UP
  $
  Dnevni, večernji ili vjenčani look? Tretmane radimo na bazi vaših želja, toalete i vrsti prigode, ali obavezno s dodatnom dozom glamura, egzotike i šarma.
  MIKROPIGMETACIJA
  $
  Sanjaš o tome da izgledaš sjajno 24 sata na dan - u svakoj životnoj situaciji? Permanentnim make-upom ta će ti se želja konačno ostvariti.
  BB GLOW
  $
  BB serum sadrži biljne ekstrakte koji koži pružaju vlagu i čvrstoću, štite stanice od oksidativnog stresa, poboljšavaju imunitet, osvježavaju i revitaliziraju te izjednačavaju tonus i ten kože.
  TRETMAN OBRVA
  $
  Oblik i izgled obrva izuzetno je važan za cjelokupan izgled vašeg lica. Nevješto oblikovane, neuredne ili pretanke obrve narušit će dojam bez obzira na to koliko se potrudili oko ostatka make-upa. Oblikovanje obrva najbolje je prepustiti stručnjacima.

  Rezerviraj
  Termin

  Ispunite kontakt obrazac sa željenim vremenom i datumom,
  te vrstom usluge koju želite.
  Povratno ćemo Vas nazvati isti dan,
  kako bismo potvrdili raspoloživost željenog termina.
  LA TUA - Tvoj Makeup Salon